Keylogger Software Download Pa pagesë Key Logger Monitor kompjuterin e kontrollit prindëror

Software Keylogger falas Key Logger survejimi Kontrolli prindëror spiun software shkarko monitor kompjuteri kontrollit prindëror Monitorimi PC Laptop shkarko keyboard sharrëxhi keystroke sharrëxhi kyçe shkarkime falas.

Home --› Sitemap --› Albanian
Keylogger
Keylogger - Regjistrimi keystroke Software

Keylogger software është monitorimi i sistemit kompjuterik që ju lejon të regjistrojnë aktivitetet e tëra e kryera në sistemin tuaj kompjuterik. Software Logger Key ka aftësinë për të monitoruar detajet internet bisedë chat, faqet e vizituara, email hyrëse dhe dalëse dhe aktivitete të tjera online kryera në pc tuaj

Monitorimi kompjuter software punon në mënyrë të padukshme dhe nuk shfaqen në Desktop, Add / Remove Programs, Control Panel dhe të fshehura dosjet edhe në rrugën e instalimit. Keyloggers software ofron objektit për të dërguar detajet e aktiviteteve të regjistruara në adresën e-mail përdorues specifikuar. Shkarko Pa pagesë Keylogger është në dispozicion në faqen e internetit. Shkarko software Keylogger për të vlerësuar tiparet software dhe aftësitë para se të blerë software të licencuar version.

Keylogger i avancuar
Keylogger i avancuar - Regjistrimi keystroke dhe Mbikqyrjes Visual

Avancuar kyç sharrëxhi software lehtë monitoron të gjitha aktivitetet e kryera në pc tuaj në mungesë tuaj. Sistemi kompjuterik i monitorimit program jo vetëm gjurmët e tasteve të tëra veprimtaritë por gjithashtu kap screenshots periodikisht. Ky monitorim PC mjet mund të regjistroni chat bisedë zë, aktivitetet clipboard, aplikimi arrihen dhe aktivitete të tjera të kryera në sistemin tuaj kompjuterik.

Monitorimi Internet Programi punon si një monitorim prindërore si ajo është e dobishme për të monitoruar aktivitetet e internetit të kryera nga fëmijët tuaj në kompjuter. Tani ju mund të lehtë të gjeni se çfarë po ndodh në kompjuterat tuaj pas shpinës tuaj me këtë mjet monitorimi PC. Shkarko software sharrëxhi kyç për të kuptuar tiparet software, pas gjetjes të kënaqur që ju mund të blini versionin e plotë e programit shkarko keylogger.

Keylogger për Mac
Keylogger për Mac

Mac software Keylogger është zhvilluar për të ndjekur dhe rekord aktivitetet e përgjithshme të kryera në makinë Apple Macintosh OS X kompjuterik të instaluar. Sharrëxhi keystroke software Mac regjistron aktivitetet e përgjithshme të përfshirë detaje online chat, tasteve shtypen, përmbajtjen clipboard, USB lëvizshëm futje aktiviteteve mediatike dhe aktivitete të tjera të kryera në Mac kompjuterin tuaj. Kyç keyboard sharrëxhi software kap screenshots në kohën e rregullt të intervalit në mënyrë që ju lehtë mund të dini se çfarë po ndodh në kompjuterat Mac tuaj në mungesë tuaj.

Software kontrollit prindëror është e dobishme për monitorimin e aktiviteteve të internetit kryera nga përdoruesit në kompjuter Mac. Shkarko Key sharrëxhi program është në dispozicion në faqen e internetit për të vlerësuar tiparet software pune.

Mac keylogger gjykim të lirë
Shkarko dhe vlerësojnë free software Keylogger për Mac version gjyq për 30 ditë. Mënyrë që vendi për të marrë të plotë me tipare mac OSX versionin e keylogger software të licencuar me kosto-efektive çmim.

Keylogger Software

 • Rekordi i tasteve
 • Snapshots (Screen Captures survejimi vizuale)
 • Monitorojnë të gjitha llogaritë e përdoruesve
 • Aktiviteti Records aplikimi
 • Video Captures screenshots Skype
 • Monitorimi Employee
 • Monitorimin e aktiviteteve të anëtarit të familjes së
 • gjenerojnë raportet
 • Shkon në mënyrë të fshehtë padukshme
 • Invisible në menynë Startup
 • Procesi i instalimit Easy
 • Monitorimi Clipboard
 • Dërgon Identifikohu me e-mail
 • Fjalëkalimet Records
 • tasteve Unicode
 • administratori i sistemit
 • Menaxherët Zyra
 • Hotkey dhe tipar Run Command
 • Ofron Backup të dhënave
 • Fsheh skedarët e instalimit dhe dosjet
 • Invisible në Add / Remove listën e programit
 • Shiko dhënat e kapur
 • Windows Vista Compatible
 • Shenime zë biseda chat
 • Cilësimet FTP
 • Records bisedë chat
 • Shenime USB mediat lëvizshëm insertions
 • Monitorimi prindëror
 • Qëllimi mbikqyrjes
 • fillimin automatike
 • Aplikimi mbrojtur me fjalëkalim
 • Invisible në Task manager
 • Skips dhe anashkalon të gjitha të madh të sigurisë anti-keylogger
 • Përshtatur për objektiva të veçanta