Keylogger Софтвер Превземи слободен Клучни Logger Монитор компјутерски Родителска контрола

Keylogger софтвер бесплатно Клучни Logger надзор Родителска контрола шпион софтвер превземање монитор компјутер родителска контрола PC лаптоп следење симнување тастатура удар дрвосечач бесплатно клучните logger преземања.

Home --› Sitemap --› Macedonian
Keylogger
Keylogger - Удар за снимање Софтвер

Keylogger софтвер е компјутерски мониторинг систем кој ви овозможува да снимите целиот активности, спроведени на вашиот компјутерски систем. Клучните logger софтвер има способност да се следат онлајн разговор разговор детали, посетени веб-страници, дојдовни и појдовни пораки и други онлајн активности изведуваат на вашиот PC.

Компјутерски мониторинг софтвер работи во невидлив мод и не се појави на десктопот, Add / Remove Programs, контролен панел, па дури и скриени во инсталација патека папки. Keyloggers софтвер обезбедува објектот да се испрати детали на евидентирани активности на одреден корисник e-mail адреса. Бесплатни keylogger преземање е достапен на веб-сајтот. Преземете keylogger софтвер за да се оцени софтверски карактеристики и способности пред купување на лиценцирана верзија на софтвер.

Напредно Keylogger
Напредно Keylogger - Удар за снимање и Visual надзор

Напредно клучните logger софтвер лесно ги надгледува сите активности изведуваат на вашиот PC во ваше отсуство. Компјутерски систем за мониторинг програма не само што ја следи целата тастатурата активности, но, исто така, ја доловува screenshot-и периодично. Овој компјутер следење алатка може да снима гласовен разговор разговор, таблата со исечоци активности, пристапено примена и други активности, спроведени на вашиот компјутерски систем.

Интернет мониторинг програма работи како родителска следење како што е корисно за следење на интернет активности, спроведени од страна на вашите деца на компјутери. Сега можете лесно да дознаете што се случува на вашиот компјутери зад вашиот грб со овој компјутер следење алатка. Преземете клучните logger софтвер да се разбере софтвер карактеристики, по добивање задоволни можете да ги купите целосната верзија на keylogger симнете програмата.

Keylogger за Mac
Keylogger за Mac

Mac keylogger софтвер е развиена за да се следи и снимање на севкупните активности, спроведени на Apple Macintosh OS X инсталиран компјутерски машина. Mac Удар Logger софтвер евиденција севкупните активности, вклучувајќи онлајн разговор детали, внесе тастатурата, таблата со исечоци содржини, USB пренослив медиум вметнување активности и други активности, спроведени на вашиот Mac машина. Тастатура клучните logger софтвер доловува screenshot-и во редовни времето на интервалот, така што ќе може лесно да знаете што се случува на вашиот Mac компјутери во ваше отсуство.

Родителска контрола софтвер е корисно за следење на интернет активности, спроведени од страна на корисниците на Mac компјутер. Клучни logger симнете програмата е достапна на веб-сајтот да се оцени софтвер работат карактеристики.

Mac keylogger бесплатен пробен период
Преземете и оценка на бесплатни keylogger софтвер судењето верзија за Mac за 30 дена. Место цел да се добие целосно опремен Mac OSX keylogger софтвер лиценциран верзија на ефективни цена.

Keylogger софтвер

 • рекорд тастатурата
 • Доловува екран сликите (визуелен надзор)
 • Ги следи сите корисници сметки
 • Евиденција апликација активност
 • Доловува видео Skype screenshot-
 • вработените за следење
 • Член на семејството активности за следење
 • генерирање на извештаи
 • Работи во тајност невидлив мод
 • Невидливи во менито при стартување
 • Лесен процесот на инсталација
 • таблата со исечоци следење
 • Испраќа Вклучи преку e-mail
 • евиденција Лозинките
 • Уникод тастатурата
 • Системскиот Администратор
 • канцеларија менаџери
 • Кратенка и Командата Изврши функција
 • Обезбедува копија на рекорди
 • Крие инсталационите датотеки и папки
 • Невидливи во Add / Remove програма листа
 • Прикажи заробени податоци
 • Windows Vista компатибилен
 • Евиденција глас разговор
 • FTP поставките
 • Евиденција разговор разговор
 • Евиденција USB преносните медиуми инсерции
 • родителска следење
 • надзор Цел
 • автоматско стартување
 • Заштитени со лозинка апликација
 • Невидливи во Task Manager
 • Прескокнува и заобиколува сите големи анти-keylogger безбедност
 • Прилагодени за специфични цели